Är du en serviceinriktad elektriker som vill arbeta med teknisk problemlösning av hög kvalitet? Palm & Partners söker nu en behörig elektriker till vår kund Roslagsvatten AB som är vi i en expansiv fas och behöver bli fler. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Är du deras nya kollega?

I så fall, sök tjänsten idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Arbetsbeskrivning
Som elektriker hos Roslagsvatten arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer inom verksamhetens anläggningar och stationer i ett flertal kommuner norr om Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Installation och montering av anläggningar inom el.
• Reparationer och underhåll av elinstallationer i olika typer av fastigheter och anläggningar.
• Att vara delaktig i Roslagsvattens förbättringsarbeten Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Du kommer att arbeta i området Danderyd, Ekerö, Knivsta, Täby, Vallentuna, Vaxholm och österåker.

Tjänsten som elektriker är ett utmanande och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett kompetent och väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder/beställare betyder. Hos Roslagsvatten har du möjlighet att bli ännu bättre på det du redan är bra på, samtidigt som du har kul på jobbet!

Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker och har flerårig erfarenhet inom området. Du är trygg i din yrkesroll, arbetar självständigt och har bred kompetens inom installation, felsökning och förebyggande arbete. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Ditt arbetssätt är strukturerat och förtroendeingivande. Eftersom tjänsten innebär samarbete med såväl kunder som kollegor är det viktigt att du är social och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Kontakt
Linus Lindersjö 0708-398731

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga