Nu har du möjlighet att jobba på ett stort lager med härlig team-känsla.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker medarbetare till en av våra kunders huvudlager i Malmö, både timanställda och heltidsanställda.

Arbetet innebär pack och plock av varor med vagn via pick by voice.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har hög arbetsmoral och vill ingå i ett härligt arbetslag med VI-känsla.
Utbildning
Gärna truckkort

Erfarenhet
Vi går mycket på rätt personlighet och att man har rätt drivkraft. Truckkort är inget krav men vi vill att du tar utbildningen om du blir anställd hos oss.

Personliga kvalifikationer
För att passa i rollen som konsult hos vår kund behöver du vara en ödmjuk lagspelare med ett prestigelöst förhållningssätt. Då arbetet är varierande krävs det att du är flexibel samt har förmågan att hantera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.
I övrigt ser vi efter en person med intresse och vilja till att lära och komma framåt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande GFL.

Ansökan
Då det är omgående start tar vi tacksamt emot din ansökan snarast möjligt. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökmingstiden har gått ut.

Startdatum
Omgående

Kontakt
Jennie Olsson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga