Palm & Partners är en stabil och långsiktig arbetsgivare. Med långsiktiga kundrelationer över hela landet kan vi erbjuda dig en trygg anställning hos oss. Vi har engagemang i hela processen och vi tror på att jobba mot långsiktiga resultat för våra kunder med din personliga utveckling i centrum. Vi erbjuder våra kunder såväl Bemanningstjänster som Hyrrekryteringar och Rekryteringar. Palm & Partners är Auktoriserat bemanningsföretag, vi har kollektivavtal och är ISO-certifierade i Kvalitet, Miljö samt Arbetsmiljö. Läs mer om oss som arbetsgivare på www.palmpartners.se

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter personer till ett familjeföretag som är beläget i Landvetter. Arbetet som skall utföras är isolering av lösull på vindar, väggar golv på byggnadsarbetsplatser och hos privatpersoner. Du kommer att få en teoretisk och praktisk utbildning på plats som leder till att du blir certifierad lösullsinstallatör. Arbetet sker i par med en hel del kundkontakt och arbete är delvis fysiskt krävande. Arbetstiden är kl. 6.45-16.00, måndag - fredag. Övernattningar och övertid förekommer vid behov. För att ta dig till och från arbetet så krävs tillgång till bil då det är dåliga förbindelser med kollektivtrafiken.

Utbildning
C - körkort är ett krav

Erfarenhet
Om du har arbetat med fysiskt krävande arbeten inom lager, bygg eller liknande är det ett plus.

Personliga kvalifikationer
Vi söker efter dig som trivs med fysiskt krävande arbeten och som är social och har lätt för att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Arbetena kan utföras i trånga utrymmen och på hög höjd så du får inte lida av klaustrofobi eller höjdskräck.

Lön och anställningsvillkor
Du kommer att börja som anställd via Palm & Partners med målsättning att du ska bli anställd direkt hos kund.

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Selekteringen sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Antonio Godino via mail: antonio.godino@palmpartners.se eller telefon:0702-082520

Startdatum
Augusti

Uppdragslängd
Anställningen kommer börja som en visstid och målet är att anställningen ska övergå till en tillsvidareanställning då kunden har ett långsiktigt behov.

Kontakt
Antonio Godino 0702082520

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga