Vi söker just nu en serviceinriktad administratör till vår kund i Landvetter!


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Hudsakliga arbetsuppgifter är att administrera dokument inför transporter via dator, telefon samt över disk. Du kommer att sitta med interna och externa kontakter varför svenska och engelska är ett krav. Arbete sker i kundens affärssystem så god datavana är en förutsättning. Företaget är beläget i Landvetter. Detta är ett långsiktigt uppdrag med stor chans för anställning hos kund.

Arbetets tiderna är tvåskift 6.30-14.30, 14.30-22.00 växlande.


Utbildning
Gymnasiekompetens


Erfarenhet
Vana vid datorarbete, kundservice eller andra servicerelaterade yrken med administrativa inslag. Goda kunskaper i svenska och engelska.
Man behöver ha intyg de senaste 5 åren : Arbetsgivarintyg el studieintyg

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, stresstålig och en fena på service. Du har lätt för att uttrycka dig och navigerar med lätthet runt i dataprogram.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
Vi arbetar löpande med processen så välkommen in med din ansökan via vår hemsida www.palmpartners.se. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på antonio.godino@palmpartners.se.

Startdatum
Omgående

Kontakt
Antonio Godino 0702-082520

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga