Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu dig med ett stort tekniskt intresse, gärna med erfarenhet av tillverkningsindustrin och som har ambitionen om att bli en duktig CNC-operatör. Tillverkningen sker ofta i små kundanpassande serier, vilket ställer höga krav på din förmåga att läsa beskrivningar och ställa maskinerna. Du kommer initialt arbeta med fräsning, men även svarvning kan förekomma.
För rätt kandidat finns det mycket goda möjligheter till utveckling inom företaget.Utbildning
Minst gymnasial utbildning och gärna med teknisk inriktning.

Erfarenhet
För att vara kvalificerad för arbetet bör du ha erfarenhet ifrån industrin sedan tidigare och ett intresse för att arbeta inom industrin. Vi värdesätter din tekniska förståelse och din förmåga till problemlösning och analys. Har du erfarenhet inom CNC sedan tidigare är detta en merit, men inget krav.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarstagande, har känsla för kvalitet och fungerar väl ihop tillsammans med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Körkort-B är ett krav.


Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Visstidsanställning på 6 månader med goda möjligheter att bli anställd direkt hos kund.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du söker tjänsten hos palmpartners.se
Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.

Kontakt
Sandra Lindulf

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga