Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu montörer till en av våra kunder strax utanför Jönköping. Kunden är verksam inom tillverkande industri så det är önskvärt att du har arbetat inom detta tidigare. Alternativt att du har någon form av teknisk utbildning. Arbetet består av trämontering av olika slag, både stora och små detaljer.

Utbildning
Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning.

Erfarenhet
Vi söker dig som har ett tekniskt kunnande och intresse. Har du intresse av att renovera hemma eller skruva med bilar har du en fördel.

Personliga kvalifikationer
Arbetet kommer delvis ske på ”lina” så att du är en person som vet vad teamwork innebär är väldigt viktigt. Du kommer att arbete tätt intill dina kollegor så vi ser gärna att du är en social och framåt person som gärna tar egna initiativ.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande under ansökningstiden. Tillsättningar kan därför ske innan ansökningstiden löpt ut. För frågor kontakta Victor Gustafsson på victor.gustafsson@palmpartners.se eller 0767819102

Startdatum
Enligt övererenskommelse

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med god möjlighet till tillsvidareanställning.

Kontakt
Victor Gustafsson
Victor Gustafsson

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga