Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Palm & Partners söker på uppdrag av kund en erfaren och driven truckförare för arbete i Hylte.

Utbildning
Vi ser att du som söker har Körkort B samt Truckkort A+B.

Erfarenhet
Du bör ha några års erfarenhet från allmänt lagerarbete innefattande lastning och planering av transporter. Du bör ha god vana av att organisera gods och tycka om ordning och reda för att skapa effektivitet. Även erfarenhet av arbete i industrimiljö med ofta förekommande truckkörning, främst av typen motviktstruck, skjutstativ och ledstaplare.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv och driven med en förmåga att strukturera, ta initiativ och se vad som behöver göras. Vi tror att du har erfarenhet av industriarbete och truckkörning, har ett stort ordningssinne och kommer snabbt in i nya arbetsgrupper och arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor och lön.
Du kommer erbjudas en visstidsanställning om 6 månader. Vidare finns goda möjligheter till en fast anställning hos kund.
Tjänsten omfattar heltid och arbetet är förlagt på dagtid eller 2-skift, med start snarast möjligt.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du söker tjänsten hos palmpartners.se
Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Uppdraget är en längre inhyrning med goda möjligheter till en fast anställning hos kunden.

Kontakt
Emelie Lindqvist

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga