Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi kommer att erbjuda dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi industrimedarbetare på 2-skift till ett av våra kundföretag inom tillverkningsindustrin. Tjänsten innefattar att man är behjälplig inom ett flertal områden på arbetsplatsen och tunga lyft kan förekomma,

Utbildning
Det är en fördel om du har någon form av industriteknisk utbildning samt innehar truckkort.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en viss erfarenhet av att arbeta inom industrin.

Personliga kvalifikationer
Som är person är redo att ta i och har en positiv inställning. Det är en fördel om du är i god fysisk form och uppskattar varierande men enklare industriuppgifter i ett härligt team.
Då bolagets koncernspråk är på svenska behöver du behärska språket.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Visstidsanställning på 6 månader med god chans till tillsvidareanställning.

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor besvaras av Emelie Lindqvist, emelie.lindqvist@palmpartners.se.

Startdatum
Omgående tillsättning.

Kontakt
Emelie Lindqvist

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga