Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som automatpressoperatör förväntas du att leverera med arbetslaget för plåtformningsprocessen. I arbetet ingår allt från programmering och körning till kvalitetskontroll av producerade detaljer.

Utbildning
Gymnasieutbildning. Teknisk inriktning är meriterande.

Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare arbete inom industrin. Har du en bakgrund inom mekanisk montering eller som maskinoperatör med god teknisk förståelse, kan detta vara en tjänst för dig.
Truckkort är meriterande.


Personliga kvalifikationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som operatör förväntas du vara noggrann, punktlig och för att trivas med oss bör du ha ett medskapande beteende. Högt ansvarstagande och helhetssyn.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Tjänsten innebär 2-skift.

Ansökan
Ansökan görs via Palm & Partners hemsida.

Startdatum
Omgående efter överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare. Anställningen sker initialt hos Palm & Partners på inledningsvis 6 månader. För rätt person finns goda möjlighet till en tillsvidareanställning hos kund.

Kontakt
Emelie Lindqvist 0768-654699

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga