Nu söker Palm & Partners personer med tempo och hög arbetsmoral för orderplock och packningsarbete.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Arbetsbeskrivning
Nu söker vi medarbetare till en kund i Malmö för arbete med orderplock och packningsarbete. Du som söker har god arbetsmoral med en vilja att jobba effektivt och noggrant.

Truckkort samt körkor är ett krav, tillgång till bil är meriterande.

Erfarenhet
Det är meriterande om du har erfarenhet av orderplock och packningsarbete sedan tidigare samt har använt dig av Pick by Voice men det är ännu viktigare att du kan arbeta flexibla tider, är snabblärd och arbetar effektivt.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel, social och har hög arbetsmoral. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och effektiv. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning är det viktigt att du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månaders visstidsanställning med stor chans till förlängning.

Kontakt
Malin Green

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga