Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu industrimedarbetare till tillverkningsindustrin med start omgående.
Företaget som ligger i Ätran tillverkar skåppåbyggnader till lastbilar och vi erbjuder dig en långsiktig anställning i ett trevligt företag där det avsätts tid för upplärning av dig som nyanställd.
Dina arbetsuppgifter innefattar plåtbearbetning, rörkapning, svets, m.m.
Arbetstiden är dagtid mellan 07.00-16.00.Utbildning
Industriteknisk utbildning är en tänkbar utbildningsbakgrund för denna tjänsten.

Erfarenhet
Meriterande är om du kan ritningsläsning. Det är viktigt att du tycker om samt har en naturlig fallenhet för att arbeta praktiskt. Vi ser gärna sökande med erfarenhet från arbete som snickare eller annat hantverksyrke alternativt har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Svets- och erfarenhet av plåtbearbetning är meriterande.


Personliga kvalifikationer
Du är en tekniskt kunnig person vilket innebär att du kan applicera relevant kunskap och teknik i alla tekniska aspekter av arbetet. Du använder maskiner, verktyg och annan utrustning på ett säkert sätt.
Företaget lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du är en självgående, positiv, samarbetsvillig person som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann i ditt arbete och har en stor skopa med både humor och tålamod.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Visstidsanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning.
Det finns goda möjligheter att bli anställd hos vår kund.

Ansökan
Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av konsultchef Emelie Lindqvist Palm & Partners, emelie.lindqvist@palmpartners.se

Startdatum
Snarast möjligt

Kontakt
Emelie Lindqvist

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga