Vi söker nu logistikmedarbetare/tekniker till vår sammarbetspartner Mobylife i Ljungby som är i stor tillväxt! Här får du arbeta med härliga kollegor i ett bolag som är ledande i sin bransch inom reparation el-tele-produkter. Ta chansen och var med på deras resa i uppgång och tillväxt!


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som logistikmedarbetare. Arbetsuppgifterna innefattar såväl manuell montering, med reparation av el/teleprodukter, uppdatering och felsökning som sortering, packning och diverse logistikuppgifter (Excel används i arbetet). Produkterna du arbetar med används inom kommersiell industri. Reparationerna utförs enligt tekniska scheman och all dokumentation är på engelska.

Utbildning
Vi vill att du som söker har fullföljd gymnasieutbildning, gärna inom teknik, mekanik el elektronik men det är inget krav. Du behöver ha god kunskap i Excel. Engelska och Svenska behärskar du väl både i tal och skrift.

Erfarenhet
Du har tidigare arbetat med montering, test eller reparation inom finmekanik/industri samt har goda engelska kunskaper. Du har god erfarenhet av att arbeta i Excel.

Personliga kvalifikationer
Du som söker är en positiv person som har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och för dig är noggrannhet mycket viktigt. Vi lägger stor vikt vid din vilja att lära, engagemang och att du kan arbeta fokuserat. Självklart är du pålitlig och lojal!

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal. Bonus beräknad på närvaro.

Ansökan
Välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Observera att rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut så sök redan idag!

Startdatum
Efter överenskommelse men så fort som möjligt.

Uppdragslängd
Tillsvidare

Kontakt
Jenny Öster
Ida Strandkvist

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga