För kunds räkning söker vi montörer inom elektronik


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med att löda kretskort samt testa kretskort. Vi vill att du ska ha lödcertifikat eller kan visa att du har likvärdig erfarenhet från lödning.

Utbildning
Relevant utblidning eller erfarenhet från elektronik.

Erfarenhet
Tjänsten kräver erfarenhet.

Personliga kvalifikationer
Noggrann.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökan
Vi kommer tillsätta tjänsten snarast och vill gärna ha din ansökan så fort som möjligt. Vid eventuella frågor ring Martin Andersson Palm & Partners 0739600338.

Startdatum
Snarast

Uppdragslängd
Provanställning 6 månader.

Kontakt
Martin Andersson 0739-600338

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga