Palm & Partners-anställde Kristian Nilsson firade i veckan tio år som konsult på Palm & Partners, Kristian är en av våra mycket uppskattade svetsare.

Hur känns det?

– Det känns helt okej! Tio år är ju en lång tid.

Hur firades tioårsjubileet?

– Min Konsultchef Magnus Aarenstrup kom förbi med en massa tårtor, godis och blommor. Han bjöd hela firman.

Magnus är glad över att kunna uppmärksamma en sådan speciell händelse:

– Det är väldigt ovanligt att vara uthyrd så länge som tio år. Vi har ett ömsesidigt gott samarbete där vi förstår varandra och har varit lojala mot varandra under alla de här åren. Han har trivts bra med oss och vi med honom, det har aldrig varit några problem. Vi är jättenöjda med samarbetet!

Kristian förklarar hur det kommer sig att han arbetat som konsult på samma företag i hela tio år:

– Jag ville arbeta direkt hos kunden, men de hade anställningsstopp, så då fick jag komma in via en konsultfirma. Sedan har jag stannat på långtidskontrakt, för jag har trivts så himla bra där.

Vilka är fördelarna med att vara anställd av Palm & Partners?

– Skulle det ta stopp med jobb här så kan jag alltid vända mig till Palm & Partners, så kan de hjälpa mig att söka mig vidare – det ger mig en större trygghet. Det har varit olika chefer under åren, men det har alltid varit toppen med alla i alla lägen, det har aldrig varit några problem med någonting. Vi har umgåtts utöver arbetet också och hittat på saker, allting har verkligen varit toppen.

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga