Fördelarna med att jobba som konsult hos Palm & Partners

Vill du ha en trygg anställning men ändå ett varierande arbete?

Hos oss får du möjlighet att på kort tid samla på dig en bred erfarenhet. Palm och Partners jobbar mot en mängd olika branscher vilket ger Dig möjlighet att testa på olika typer av tjänster – kanske en chans att hitta just ditt drömjobb!

Du kanske hellre vill ha en trygg anställning på en arbetsplats du där du får vara under en längre period, eller attraheras du hellre av kortare uppdrag med större variation? Palm & Partners erbjuder en lång rad av spännande tjänster och inriktningar hos någon av våra kunder. Det är inte alls ovanligt att vår personal blir övertagna och anställda av våra kunder. Det är något som vi ser som positivt eftersom det är ett bevis på att samarbetet funkar och att vi har rekryterat in rätt person.

Är du studerande och vill dryga ut din (kanske skrala) kassa? Då är vi helt rätt för dig! Vi arbetar vanligtvis med poolverksamhet där du kommer bli knuten till ett specifikt, eller flera bolag. Här kan du arbeta när det funkar för dig, skaffa dig erfarenheter, pengar och förhoppningsvis kontakter som kan leda till karriär och drömjobb.

Det finns fördomar om att konsulter anställda på bemanningsföretag har otrygga anställningar men det är just vad det är – en fördom. Palm & Partners erbjuder våra konsulter trygga anställningar med kollektivavtal. Våra medarbetare är vår allra viktigaste tillgång, därför är Palm & Partners certifierade i arbetsmiljö enligt OHSAS 18001. Certifieringen bekräftar vårt ständigt pågående förbättringsarbete inom arbetsmiljöfrågor.

Läs vad en våra konsulter själv säger i en intervju med svetsare Kristian Nilsson, som varit anställd hos Palm & Partners i över 10 år! Här är ett utdrag:

”Vilka är fördelarna med att vara anställd av Palm & Partners?

– Skulle det ta stopp med jobb här så kan jag alltid vända mig till Palm & Partners, så kan de hjälpa mig att söka mig vidare – det ger mig en större trygghet. Det har varit olika chefer under åren, men det har alltid varit toppen med alla i alla lägen, det har aldrig varit några problem med någonting. Vi har umgåtts utöver arbetet också och hittat på saker, allting har verkligen varit toppen.”

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter

certifikat auktoriserat bemanningsföretag

iso certifikat logga